0

Hurtig og sikker levering

Fri fragt ved køb for 500,-

Josephine van Steinborg Caviar behandling 749,-
Ekslusiv og lukseriøs anti-age behandling med speciel udviklede produkter til behandling af moden og tør hud. Serien indeholder bla. udtræk fra ægte caviar og er uden parabener. Giver effektiv næring, reparere og genskaber en smidig hud.

Luxus Quintenstein anit-stress behandling 549,-
En regenerering og forbedring af ansigtshuden. Afrensning, peeling, fjernelse af urenheder. Special massage med essentielle olier, maske efter hudtype. Behandlingen indebærer også hudanalyse og vejledning. En behandling som efterlader huden sund og opstrammet og giver et behageligt og afslappet velvære.

Venezia Modelling Mask 549,-
Venezia modelling mask er en elastisk og bøjelig maske som fordeles på ansigt og hals. Under masken påføres fine aromatiske essentielle olier, som modvirker enten tør, ældet og irriterer samt uren hud. Masken har en vidunderlig kølende effekt og opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linier og skaber en fin og frisk overflade. Er velegnet til selv den mest følsomme hud.

"MicroDermabrasion" Krystal & Diamant peeling 650,-
God til alle hudtyper. Reducererer rynker og forminsker ar og grove porer. Arbejder på pigment forandringer og er god ved acne og uren hud. Giver mere ensartet glat hud, samt en sund frisk glød. Du opnår fantastiske resultater med Medex MicroDermabrasion

Kur á 4 behandlinger 2000,- Tilkøb af frugtsyre 100,- Tilkøb af specialmaske 150,-

Detox Urtebehandling 399,-
2 x afrensing, urtepeeling med frugtsyre, ampul og serum, maske smat creme efter hudtype. 2 x afrensing, urtepeeling med frugtsyre, ampul og serum, maske smat creme efter hudtype.
Urtebehandling som tillæg til ansigtsbehandling 149,-

Speciel acnebehandling 499,-
Medex speciel dybdevirkende behandlingsmetode mod acne, ar, grove porer og dårlig blod-cirkulation

Frugtsyrebehandling 549,-
Medex frugtsyrebehandling fornyer hudens celler. God til akne og solskadet hud. Giver glød og får huden til at stråle. Afrens, 2 gange peeling, frugtsyremaske, peeling. Retning af bryn, samt atsluttende ampul og dagcreme.

Frugtsyrebehandling som kur
Kur á 4 behandlinger med 1-2 uges mellemrum. Giver det ultimative resultat

Kontakt

SkinCare

Hasseris Bymidte 19

9000 Aalborg

+ 45 98 18 87 36

Åbningstider

Mandag-Fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 8.00 - 12.00

 

Kundeservice

Handelsbetingelser

Kontakt