Loading...

Cellular Lifting Night 30ml

580,00 kr.

Cellular Lifting Night

Beskrivelse

Kan anvendes af alle hudtyper, som har brug for at blive løftet og op-strammet. ”Night Fluid” er en stærkere udgave af ”Day Fluid”, men uden SPF og toning. En kraftfuld, men alligevel mild og skånsom serum-creme – selv til behandling af de helt sarte hudtyper. I løbet af dagen udsættes vores hud for kraftig påvirkning af skadelige, miljømæssige faktorer og har derfor brug for et kraftfuldt produkt om natten for forbedring og regenerering. Og dette er præcis, hvad Celluar Lifting ”Night” Fluid er udviklet til at kunne.

Celluar Lifting ”Night” Fluid har fokus på de naturlige beskyttelsesmekanismer i DNA’et*. Indholdet af oligo-peptidet “Acetyl Hexapeptide-51 Amide” har den samme effekt som et af de vigtigste DNA-proteiner i cellerne; det protein som hjælper med at reparere de små DNA-skader og således forhindrer for tidlig ældning af hudceller som fibroblaster og keratinocytter.

Tip: Til pleje for natten kan anvendes én eller flere af behandleren anbefalede Serum Repair Therapy ampuller eller 4 x stabilized Vitamin C for hudforbedring og behandling af hyperpigmentering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cellular Lifting Night 30ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *