Loading...

Gelée d'Or 50ml

1.500,00 kr.

Gelée d’Or

Beskrivelse

Gelée d’Or er en gel, som anvendes under dag- og/eller natcreme. Kan anvendes hver dag eller som fugtkur. Gelée d’Or anbefales til anti-age behandling af moden, skadet og ældet hud, men ikke til meget sensibel hud eller acnehud, da produktet er meget aktivt. Mange kender allerede Medex Gelée Royale – Gelée d’Or er endnu stærkere og endnu mere aktiv.

På grund af de høje koncentrationer af aktive ingredienser, vil man i nogle tilfælde kunne mærke en prikkende fornemmelse på huden, lige når geléen er påført. Dette er blot et tegn på, at produktet er i gang med at arbejde.

Gelé d’Or arbejder effektivt og har en hurtig virkning. Medtaget hud vil allerede efter brug første gang virke mere gennemfugtet og klar i teinten. Efter anvendelse i 7-14 dage vil man se et optimalt resultat for en fastere, mere glat og yngre hud. De høje koncentrationer af caviar med peptider, guld og plantehormoner genererer fornyet blodcirkulation, celledeling og en markant forøgelse af hudens fugtniveau.

Gelée d’Or anvendes under dag- og/eller natcreme og anbefales især kombineret med de øvrige cremer i Josephine van Steinborg serien; såsom Beau Relax, Creme de Caviar eller Creme de Caviar Forte.

Med Gelée d’Or følger to stk. Hyaluron Ampul, som har en øjeblikkelig og mærkbar boostende effekt på huden. Få dråber ampul fordeles på huden, inden geleen påføres. Gelée d’Or og Hyaluron Ampul er uden parabener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gelée d’Or 50ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.