Loading...

Hydra glow sleep serum

299,00 kr.

Minetan introducerer med denne skønne serum det første produkt i rækken af hudplejeprodukter.
50 ml skønhedssøvn, heraf navnet sleep serum, som ikke betyder at produktet alene kan bruges om natten, men men et plejende ansigtsprodukt, som kan bruges både dag og nat, for at give huden et boost af frugt.
Hydra Glow Sleep Serum er et fugtkomplet til alle hudtyper, hyaluronsyre er den fugtgivende kilde som med minetans triple-action teknologi fungerer ved at frigive hyualuronsyre gradvist over flere timer.
Hydra Glow Sleep serum indeholder desuden avocadoolie, olien fra avocadostenen, som er plejende og rig på essentielle fedtsyrer. Acovadoolie er desuden kendt for sin evne til at frigive kollagen i huden, avocadoolie er desuden stærk antioxidant.
Hydra Glow Sleep Serum er en super let emulsion der absorberes hurtigt, som ikke bare giver fugt, men efterlader huden silkeblød og glødende smuk.

Påfør Hydra Glow Sleep Serum på afrenset hud, før dine øvrige plejeprodukter, kan også anvendes alene og fungerer perfekt som base for make-up og ansigtsselvbrunere. Påfør som natserum på meget tør hud.
Hydra Glow Sleep Serum indeholder ikke DHA og giver ikke selvbrunende effekt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hydra glow sleep serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.