Loading...

M2 MAKE-UP REMOVER

250,00 kr.

Beskrivelse

MILD OG PLEJENDE MAKEUPFJERNER

Oil-Free Makeup Remover fra M2 Beauté er en mild makeupfjerner, der er specielt udviklet til at opløse alle former for øjenmakeup. Makeupfjerneren tilfører samtidig masser af pleje til huden samt modvirker tilstoppede porer og hævelser omkring øjnene. Oil-Free Makeup Remover forbedrer desuden optagelsen af efterfølgende skønhedsprodukter som eksempelvis Eyelash/Eyebrow Serum.

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Oil-Free Makeup Remover er baseret på en oliefri formel, der er blid mod det sarte øjenområde, og som virker beroligende. Makeupfjerneren er blandt andet beriget glycerin, der tilfører masser af fugt og pleje for et sundt look. Oil-Free Makeup Remover er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

FOR ET SUNDT OG VELPLEJET LOOK

Ønsker du at kunne fjerne din makeup uden at irritere det sarte øjenområde, er Ultra Pure Solutions Oil-Free Makeup Remover fra M2 Beauté et musthave for dig. Den effektive makeupfjerner plejer din hud og vipper, imens din makeup fjernes, og resultatet er et sundt og velplejet look.

Påfør en passende mængde M2 Beauté Ultra Pure Solutions Oil-Free Makeup Remover på en vatrondel. Fjern din makeup ved blidt at massere området, hvorefter der skylles med lunkent vand

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “M2 MAKE-UP REMOVER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *