Loading...

Serum Lumiére 20ml

495,00 kr.

Serum Lumiére

Beskrivelse

Serum til tør, trist og underernæret hud.
Med et højt indhold af både Hyaluronsyre og Fagus Sylvatica (plantehormoner), er man sikret, at huden bliver maksimalt gennemfugtet, og at fugten bliver, hvor den skal…

Serum Lumière indeholder Hyaluronsyre og en Filaggrin-fremmende ekstrakt fra Fagus Sylvatica (plantehormoner fra unge bøgeknopper). Filaggrin er det protein, der oprindeligt binder alle keratinfibre sammen i keratinocytterne. Huden har tre forskellige proteiner: Collagen, Elastin og Filaggrin. Når keratinocytterne dør, får filaggrin-proteinet en ny funktion, da det vil placere sig selv mellem de lipide lag, hvor det vil fungere som en fugtkilde og være en afgørende faktor for en naturlig tilgang af fugt til huden.
Den faktor, hvormed huden skal holde sig stærk og modstandsdygtig, er afgørende, da hudbarrieren kun kan fungere, som den skal, hvis der konstant er den rigtige fugtbalance. Flaggriner sørger for en konstant, naturlig fugtbalance, sådan at hudbarrieren kan fungere, som den skal og være optimalt beskyttet. Mens hyaluronsyren sørger for at tilføre den højest tænkelige mængde af fugt, vil Fagus Sylvatica sørge for, at fugten fastholdes, og der således skabes en unik metode til at opnå en både fornyet, mere glat og blød hud samt en styrket hudbarriere.

Hudtyper
Kan anvendes af alle hudtyper, som trænger til fugt og ny vitalitet. Især velegnet til moden, tør og underernæret hud.

Brugsanvisning
Fordel få dråber Serum Lumiére over ansigtet og massér blidt ind i huden. Anvend dag- eller natcreme over. Serum Lumiére anvendes både som hjemmebehandling samt på Medex-klinikkerne i kombination med Masque Lumiére lysterapi behandling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Serum Lumiére 20ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.