Loading...

Stam Cell Serum 20ml

520,00 kr.

Stam Cell Serum

Beskrivelse

Styrkende serum

– Slap/løs hud
– Moden hud
– Cellulite
– “Kragetæer”

Stamcelle-teknologi der gør slap hud smuk igen – med eller uden kosmetiske indgreb
Slap hud samt rynker og linjer, der er blevet for dybe og grove, er kort sagt ikke en hud, der er ønskelig. For at kunne give huden et udglattende løft har man brug for et kraftfuldt produkt, og her kan vi anbefale Concentrated Stam Cell Serum.

Denne serum kan med stor fordel anvendes i kombination med Serum 10,5 Arnyligine. Begge serums er meget velegnede til effektfuld anti-age behandling. De anvendes i stor udstrækning til de samme indikationer, men de har alligevel hver sin specifikke effekt og virkning, som i kombination bliver forstærket og giver fantastiske resultater.

Concentrated Stam Cell Serum er et vidundermiddel, hvis man ikke ønsker kosmetiske indgreb og/eller fillers, men er også særdeles velegnet som supplerende/kombinationsbehandling i forbindelse med indgreb eller fillers.

Man gennemgår et 2 mdrs. kurforløb i kombination med den anbefalede Medex hudpleje. Der påføres et par dråber ”Concentrated Stam Cell Serum” på huden, lad det trænge ind i ca. 3 minutter og anvend den anbefalede Medex dag- og/eller natcreme herover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stam Cell Serum 20ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *