Butikken

Kosmetolog Skincare er en hyggelig klinik beliggende midt i Hasseris Bymidte. Vi har skabt et miljø hvor kunden er i centrum og i hænderne på professionelt og fast personale. Her er plads til alle som ønsker sig forkælelse og luksus, et pust fra hverdagen og fornyet energi

Når du besøger Skincare, skal du føle dig tryg og velkommen. Derfor vil du altid blive mødt af et smilende personale, der elsker at arbejde og snakke med vore kunder. Det bidrager til, at der altid er en hyggelig jordnær atmosfære med masser af gode snakke og grin. Kort sagt – vi elsker at give vores kunder nærværende skønhedsbehandlinger, så når de går herfra, er det som en glad og tilfreds kunde såvel udenpå som indeni.

Historien bag Kosmetolog Skincare

Klinikken har eksisteret i 21 år og ejes af Mette. De første 6 år var Mette alene om at drive klinikken, men eftersom den stille og roligt voksede sig større, øgedes personalet, så vi i dag er 5 Skincare piger, hvoraf den ene, Jannie, er selvstændig negletekniker.

Fra at være en klinik på 32 m2 byder vi i dag vores kunder og gæster ind i en 130 m2 lys, stilfuld nyrenoveret klinik. Med de nye og større lokaler er der rigtig god plads til alle behandlinger.

Vores behandlere

Mette: Indehaver / lægeeksamineret kosmetolog siden 1997

Bettina: Lægeeksamineret kosmetolog / Negletekniker siden 2006

Daniela: Negletekniker / Bryn & Vippe stylist siden 2016

Jannie: Negletekniker siden 2002

Yara El-Hussein: Kosmetolog